PASŪTĪJUMIEM NO 80€ BEZMAKSAS SŪTĪŠANA PAKOMĀTĀ     |      MAKSĀJIET PA DAĻĀM LĪDZ PAT 60 MĒNEŠIEM

Twins taiboksa aprīkojums - pasaules Muay Thai flagmanis

Vai vēlaties kļūt par prasmīgu Taizemes bokseri - kas tev vajadzīgs?

 

Protams, treniņos jābūt cītīgam un konsekventam, taču vajadzīgs arī kārtīgs boksa inventārs - Twins Thai boksa ekipējums ir plānots ieguldījums, kura vērtība sporta zālē atmaksājas.

 

Kurš taiboksa aprīkojums ir piemērots tieši Tev? Kopā atradīsim atbildes - iepazīstināsim ar muay thai pasaules flagmaņa -Twins boksa aprīkojumu.

 

Twins Special Muay Thai

 

Ieejiet jebkurā nopietnā taiboksa klubā - Taizemē, Eiropā vai Amerikā -, un jūs, visticamāk, uzreiz pamanīsit daudz mirdzošu Twins boksa cimdu. Kāpēc tā ir?

 

Iemesls ir vienkāršs - Twins Special ir viens no vadošajiem taiboksa ekipējuma ražotājiem, un Twins boksa cimdus, kāju aizsargus, galvas aizsargus, vairogus un boksa saites novērtē un uzticas Muay Thai fani, kā arī MMA un olimpiskā boksa entuziasti.

 

Produkti tiek ražoti Taizemē - tur esošie sportisti ikdienā testē Twins boksa aprīkojumu, kas pircējam dod vēl lielāku pārliecību, ka viņa iegādātais produkts ir nonācis no Muay Thai speciālistiem.

 

Twins produkti gadu gaitā ir bijuši vieni no visvairāk novērtētajiem produktiem gan no profesionāļu, gan entuziastu pieredzes - boksa ekipējuma bestselleris. Budopunkt ir oficiālais Twins importētājs Igaunijā - taiboksa aprīkojuma tirdzniecība bērniem un pieaugušajiem ir mūsu ikdienas darbība jau vairāk nekā divdesmit gadus.

 

Twins Special Muay Thai

 

Twins boksa cimdi - īpašības un vērtība

 

-100% dabīgās ādas modeļi - augstas kvalitātes āda - tas ir svarīgs boksa cimdu izturības priekšnoteikums.

 

-air mesh vai palma ar elpojošu materiālu - izvēle tiem, kuru rokas sāk ātri svīst, cimdi nepatīkami smaržo.

 

-snug fit - Ar Twins boksa cimdiem rodas sajūta, ka esi uzlicis roku uz mīkstiem spilveniem un nekas netraucē.

 

-polsterējums - trīskārša putuplasta gumijas kārta - pienācīga aizsardzība gan tev, gan tavam sparinga partnerim - lai jums joprojām būtu vēlme atgriezties treniņā. Twins boksa cimdu polsterējums arī nodrošina pietiekamu drošību blokā.

 

-rokas satvēriens - noteikti viens no galvenajiem elementiem - plaukstas daļa ir šaurāka, kas nozīmē, ka tā iederas rokas anatomijā - fiksē un aizsargā un ļauj ērti trenēties. Cimds nepaliek liels un nedreb uz plaukstas. Velcro labi izturēs nākamos gadus un joprojām piedāvās aizsardzību pēc daudziem treniņiem.

 

Ieteikums pirkšanai: ja jau esat pieredzējis entuziasts, iesakām iegādāties dažādus cimdus sparingam un ķepas (un arī boksa maisu) treniņiem. Kāpēc tas ir vajadzīgs?

 

Jūsu sitiena tehnika, iespējams, ir labāk attīstīta - jūs vienkārši sitat vairāk nekā iesācējs. Atsevišķi cimdu pāri nodrošina jūsu roku un pāru drošību. Izmantojot pāris cimdus, jūs ātrāk nēsājat boksa cimdu polsterējumu, un tā aizsardzība pret mīkstināšanu samazina un palielina traumu risku.

 

Iesācējam pietiek ar vienu Twins sparingcimdu pāri, bet, ja jūs interesē, noteikti ir vērts ieguldīt vairāku cimdu pāru iegādē. NB! Boksa maisā iesakām izmantot Twins maisa cimdus, kas īpaši paredzēti maisa apmācībai.

 

-Īpašās iezīmes taiboksam - Twins Special boksa cimds ir kompakts - plaukstas siksna un pats cimds ir īsāks nekā klasiskais olimpiskais boksa cimds vai tā dēvētie rietumu taiboksa cimdi. Ko tas sniedz? Īss boksa cimds ir pēc iespējas kompakts un padara kustības precīzākas un ātrākas. Arī īsākā plaukstas daļa piedāvā tieši tādu aizsardzību, kāda nepieciešama.

 

-dizains un krāsas - izvēlē ietilpst tradicionālās krāsas, kā arī izteiktāki raksti - katrai gaumei.

 

Twins Special Muay Thai

 

Vai viss ir tik skaisti, kā liecina burti? Reklāmas triks? Ir noteikti jābūt kaut ko negatīvu!?

 

Drīzāk var norādīt uz boksa cimdu vispārīgajiem trūkumiem, nevis kaut ko ļoti specifisku par Twins. Standarti un kvalitāte ar Twins boksa aprīkojumu ir vienkārši pacelti tik labā līmenī. Apskatīsim, kuri novērojumi būtu jāņem vērā.

 

Izvēloties un pērkot cimdu, cimds var šķist nedaudz stīvs, taču jums nevajadzētu traucēt. Pamazām treniņa laikā cimds kļūst mīkstāks un zaudē pirkuma spēku. Rokas siksna arī kļūst mīkstāka un vēl ērtāka ar katru lietošanas reizi.

 

Kad cimdi kļūst mīkstāki, cimds var šķist atvieglots. Ņemiet vērā, ka dabīgās ādas izstrādājums nedaudz izstiepjas - neatkarīgi no cimdu ražotāja. Tas nozīmē, ka zem cimda vienmēr jāvalkā boksa saites, kas zaudē vaļīgo sajūtu - tas skaisti aizpilda tukšo vietu cimda iekšpusē. Spēlējiet ar dažāda garuma boksa saitēm, lai sajustu, kas jums vislabāk der.

 

Tomēr, ja jūs domājat, ka dārgs produkts garantē higiēnas mūžu cimda iekšpusē, tad nauda nenosaka visu. Jebkurā gadījumā boksa cimdi (āda vai ādas imitācija) sāks nepatīkami smaržot, ja jūs par tiem nerūpēsieties. Izveidojiet ieradumu un konsekvenci boksa cimdu kopšanā jau no pirmajiem treniņiem.

 

Aerācija, žāvēšana + dažādu kopšanas līdzekļu lietošana pēc treniņa - ievērojami paildzina cimdu svaigumu un kalpošanas laiku. Daudz patīkamāk ir doties uz treniņu, zinot, ka no sporta somas izņemtie cimdi ir gatavi sākt trenēties.

 

Dāvanu padoms / Pirkšanas padoms: ja vēlaties iegādāties dāvanu mīļotajam cilvēkam, kurš ir tuvu cīņas mākslai, bet neesat pārliecināts, kuru izvēli izvēlēties, iesakām Twins - nemēģinot to, varat būt diezgan pārliecināts par tā komfortu. Balstoties uz gadu pieredzi pārdošanas jomā, mēs varam ieteikt jums nepalaist garām ar Twins.

 

Twins Special Muay Thai

 

Kā izvēlēties pareizo muay thai boksa cimdu izmēru?

 

Budopunkt piedāvā Twins boksa cimdus, kuru svars ir 10-16oz. Izvēloties pareizo cimdu svaru, ņemiet vērā trenera vai sporta kluba ieteikumus; tad nāc izmēģināt Budopunkt, ja iespējams. Vienmēr apsveriet vietu, kas pieejama boksa saitei.

 

Sieviešu svars parasti ir 10-12oz, vīriešu 14-16oz (izņēmumi apstiprina likumu - atrodot pareizo izmēru, var būt individuāli subjektīvie mainīgie).

 

Twins boksa cimdu modeļi

 

- Twins Fancy boksa cimdi - modelis ar īpašāku dizaina rakstu, kurā cimdos attēlots vilks. Kas meklē kaut ko citu, tad Fancy is the way to go.

 

- Twins BGVL-3 boksa cimdi – Twins leģendāra klasika vol 1, ar papildu palmu polsterējumu salīdzinājumā ar BG-N modeļa.

 

- Twins BG-N boksa cimdi - leģendārie Twins klasika vol 2

 

- Twins BGVL8 ​​boksa cimdi - 2 toņu dizains

 

- Twins BGVL6 boksa cimdi - ar garāku plaukstu nekā standarta BGVL-3 modelis + papildu amortizācija rokas aizmugurē un izciļņos, labi piemērota blokiem un aizsardzībai pret triecieniem.

 

- Twins maisa cimdi - boksa maisa apmācībai (heavy bag treniņiem)

 

Skatīt produktus: Visi Twins Special boksa cimdi

 

Skatīt produktus: Twins Special boksa cimdi

 

Twins Special Muay Thai

 

Twins boksa saites

 

Visas Twins boksa saites ir izgatavotas no kokvilnas (kokvilna neizstiepjas) un, protams, ar īkšķa lavu. Twins boksa saites ir ļoti izturīgas pēc materiāla un tām ir izturīgs audums, kas var nebūt piemērots vai ērts visiem (piemēram, Venum un Starpro boksa saites ir mīkstākas).

 

Tajā pašā laikā, pateicoties materiāla specifikai, Twins boksa saites piedāvā maksimālu stabilitāti locītavu nostiprināšanā, un pēc vairākām mazgāšanas saites garums paliek tuvu oriģinālam - izturīgs, drošs un ilgstošs. Arsenālā varētu būt dažādas boksa saites - mēs iesakām izmēģināt dažādas boksa saites, lai, pamatojoties uz jūsu pieredzi, atrastu visu piemērotāku.

 

Twins boksa saites modeļi

 

- Twins Special boksa saites - spēcīga un izturīga aizsardzība zem boksa cimda

 

Skatīt produktus: Visi Twins boksa saites

 

 

Twins taiboksa kāju aizsargi

 

Leģendārie Twins kāju aizsargi ir patīkami viegli un ergonomiski - divas īpaši svarīgas funkcijas, kas ir priekšnoteikums netraucētai kustībai. Paredzēts īpaši spēcīgiem sparinga treniņiem, tāpēc tas piedāvā lielu aizsardzību apakšstilbam (dubultā polsterējums) un labu kāju pārklājumu. Aizsargi faktiski ir piemēroti plašākam entuziastu lokam nekā tikai taiboksā - pat nopietni MMA, kikboksa un K1 sportisti bieži izvēlas Twins kāju aizsargus.

 

Tāpat kā visi Twins izstrādājumi, arī Twins kāju aizsargi tiek izgatavoti Taizemē ar rokām, izmantojot augstas kvalitātes ādu. Kā izvēlēties kāju aizsargu izmēru? Lai iepirkšanās internetveikalā būtu ērta, esam pierakstījuši arī izmēru atbilstības - atrodiet sev piemēroto!

 

Izmērs

Apakšstilbu garums (cm

Pēdas garums (cm)

S

34

14

M

36

15

L

38

16

XL

41

18

 

Potīšu balstus bieži nēsā zem apakšstilba aizsargiem. Twins potīšu balsti ir dubultu šuvju un luksusa kokvilnas balsti, kas cieši notur potītes un samazina traumu iespējamību. Tā kā taiboksu tradicionāli praktizē basām kājām, potīšu sargi uztur kājas siltas.

 

Twins kāju aizsargu modeļi

 

- Twins SGS10 kāju aizsargi - taiboksa kāju aizsargi - efektīva aizsardzība pret kāju triecieniem

 

- Twins potīšu aizsargi

 

Skatīt produktus: Visi Twins Special kāju aizsargi

 

Twins Special Muay Thai

 

Twins galvas aizsargi

 

Twins treniņa galvas aizsargs ir piemērots pilnkontakta sparingam - labs sejas pārklājums un blīvs putu polsterējums nodrošina drošu treniņu. Diezgan labs redzes lauks, papildu spilveni uz zoda un vaigu kauliem nodrošina lielāku aizsardzību uz sparingu. Tādējādi tiek ievēroti divi galvas aizsardzībai svarīgi kritēriji - maksimāla aizsardzība un komforts.

 

Kā izvēlēties galvas aizsarga izmēru? Izmēriet galvas apkārtmēru un izvēlieties atbilstošo izmēru. Mēģinot, pārliecinieties, ka redzes lauks nav traucēts, ausu caurumi ir izlīdzināti un zods ērti balstās uz aizsargu.

 

Izmērs

Galvas apkārtmērs (cm)

S

48 – 52

M

53 – 56

L

57 – 58

XL

59 – 61

 

Twins galvas aizsargu modeļi

 

- Twins Training galvas aizsargs - piemērota pilnīgai kontakta apmācībai

- Twins Competition galvas aizsargs – piemērots sacensībām

 

Skatīt produktus: Visi Twins Special galvas aizsargi

 

Twins taiboksa bikses

 

Twins Muay Thai šorti ar plašu griezumu gurnā nodrošina maksimālu kustību brīvību kāju un ceļa locītavas gājieniem. Ideāli gan taiboksa treniņiem, gan sacensībām, kāpēc gan ne MMA.

 

Twins taiboksa bikses ir izgatavotas no 100% poliestera-satīna, pieejamas gan bērnu, gan pieaugušo izmēros.

 

Izmērs

Platums (cm)

Garums (cm)

Svars (kg)

XS

30

61

34-42

S

33

66

42-49

M

35

71

49-57

L

38

76

57-65

XL

40

81

65-72

XXL

43

86

72-80

 

Twins muay thai bikses modeļi

 

- Twins Plain taibikses - autentiskas Muay Thai bikses

 

Skatīt produktus: Twins taiboksa bikses

 


 

Kopsavilkums

 

Izvēloties Muay Thai aprīkojumu, ievērojiet ieteikumus un, ja iespējams, vienmēr lūdziet padomu trenerim, bet arī balstieties uz savu komfortu. Jūsu galva, rokas un kājas - iegādājieties savam ķermenim kvalitatīvus produktus, kas nodrošina fizisko un emocionālo labsajūtu un papildu motivāciju.

 

Sākot iegādāties taiboksa aprīkojumu, apskatiet Budopunkt e-veikala Twins produktu klāstu vai apmeklējiet mūsu pārstāvniecības veikalu Artelli 7, Tallinā. Mūsu veikalā varat konsultēties ar profesionāliem pārdevējiem un izmēģināt dažādus modeļus, lai atrastu sev piemērotāko.

 

Ja raksts Tev bija noderīgs, noklikšķiniet uz "Patīk" un, ja taviem draugiem varētu būt interese, noklikšķiniet uz "Kopīgot".

 

Tava atsauksme mums ir ļoti svarīgas!